Aanrechtbladen

Unistone© is een composiet. Het bestaat uit 90 procent natuurlijke kwarts en is buitengewoon hard. Met name dankzij de bekende Breton-technologie die gebruikt wordt in de productie. De vele kleuren en harde ondergrond creëren heel wat decoratiemogelijkheden. Unistone© is voedselveilig, antibacterieel, zuurbestendig, vlek- en krasbestendig.

Weinheimer natuursteen® verwerkt Unistone® tot vensterbanken , wastafelbladen , keukenbladen.

In onze showroom hebben wij van Unistone© monsters in diverse kleuren en afwerkingen , om u zo goed mogelijk te adviseren. Let op Weinheimer natuursteen® kan in verband met het uitgebreide aanbod Unistone© niet alle kleuren en afwerkingen voorradig hebben als plaat materiaal. Voor veel kleuren en afwerkingen zullen wij het advies etc. moeten doen met de ter beschikking gestelde monsters.

(foto’s bij onze vermelding Unistone© zijn van keukens waarbij Weinheimer natuursteen® Unistone© heeft geleverd en geplaatst in samenwerking met Keukenmatch Sittard)

Voor keukenbladen in Unistone© gelden algemeen dezelfde regels als voor keukenbladen in natuursteen. Unistone© is wel zeer compact en daarom is het op gepolijste oppervlakken dikwijls zeer moeilijk extra impregneermiddelen aan te brengen. Op verzoete en “ruwere” oppervlakken is een extra impregneermiddel wel aangeraden als preventieve behandeling tegen vlekken. (Onderhoudsvoorschriften Unistone© zijn te downloaden via onze site)

Aangezien Weinheimer natuursteen® zijn klanten goed en correct wil adviseren trachten wij steeds een actueel aanbod monsters Unistone© in onze showroom te hebben. Tevens plaatsen wij regelmatig op onze facebook page foto’s van geleverde en geplaatste Unistone© en natuursteen keukenbladen om klanten te inspireren.

Weinheimer natuursteen® is er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en ons advies. Wij zien het dan ook als verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Ons privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Weinheimer natuursteen®.Persoons- contactgegevens die wij ontvangen van u zullen wij in onze administratie verwerken , mochten wij via uw aannemer of keukenleverancier gegevens van u ontvangen zullen deze in de administratie tussen aannemer of keukenleverancier verwerkt worden, mits niet anders door uw aannemer of keukenleverancier aangegeven. U dient zich er bewust van te zijn dat Weinheimer natuursteen® niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van uw aannemer of keukenleverancier, of andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van diensten van Weinheimer natuursteen® geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

De privacyverklaring van Weinheimer natuursteen® is afgestemd op onze diensten en producten en op het gebruik en de mogelijkheden van onze sites. Daarnaast is deze privacyverklaring ook afgestemd op gegevens die u ons ter beschikkng stelt in onze showroom etc. Eventuele veranderingen en/of aanpassingen van onze sites en diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring 2018.01. Het is daarom raadzaam om regelmatig onze privacyverklaring te raadplegen.

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van opdrachten /diensten via uw aannemer of keukenleverancier waar wij mee samenwerken. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeven het doel van de betreffende samenwerking en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers en partners zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Op onze site vindt u ook onze leverings- en betalingsvoorwaarden , tevens vindt u bij urngedenkteken.com® de colofon https://www.urngedenkteken.com/home/colofon/

Let op : om u goed en correct van dienst te kunnen zijn, zullen wij ten alle tijden naar uw persoons- en contactgegevens informeren bij het plaatsen van een opdracht en zullen wij deze ook in onze administratie van Weinheimer natuursteen® verwerken.

Onderhoud Unistone

keukint1Belfast Extra
Granieten keuken blad uitgevoerd in Belfast Extra graniet, afwerking 2+2 met lijst eronder, keuken werd geleverd door Interieurbouw Margraten BV.

Belfast Extra: overige handelsnamen Nero Assoluto Belfast, Zwarte M, SSY, komt uit Zuid-Afrika, Wapadskloof en is een Gabbro Steensoort (d4.0).

Uiterlijke kenmerken: hoofdkleur zwart, structuur kenmerk gespikkeld, mogelijke insluitingen zijn kleur (mineraal) concentraties en putjes in het gepolijste oppervlak.

Bijzonderheden: Er zijn mineraalconcentraties mogelijk die tonen als "kraaienpoten".


Burrito BAR, Impala gezoet graniet

burrito2In de Burrito BAR Gubbelstraat 10 te Maastricht zijn de werkbladen/aanrechtbladen uitgevoerd in Impala gezoet graniet en de vloertegels uitgevoerd in Impala Anciento®/Anticato®.

De tegels voor dit restaurant zijn op een speciale afmeting verzaagd, zodat deze met een watersnijmachine verwerkt konden worden en de kustlijn van Amerika zichtbaar werd.

Impala: overige handelsnamen Nero Afrika Impala, Rustenburg, Jasberg, Bekker, DB, komt uit Zuid-Afrika, Rustenburg en is een Gabbro (d4.0).

Uiterlijke kenmerken: hoofdkleur zwart en nevenkleur grijs. Structuur kenmerk gespikkeld, mogelijke insluitingen zijn haarscheurtjes, kleur (mineraal) concentraties en putjes in het gepolijste Oppervlak.

burrito1Bijzonderheden:

Er zijn mineraal concentraties mogelijk, die tonen als donkere vlekken ook wel "olifantenpoten" genoemd.


Impala

Granieten keuken blad uitgevoerd in Impala Gepolijst / Rustenburg M.Gepolijst, afwerking met lijst in verstek zodat blad 10 cm dik massief lijkt !, keuken werd geleverd door Interieurbouw Margraten BV.

keukint2

Impala "licht"anciento / anticato graniet

Keukenblad met aanzicht in verstek uitgevoerd in Impala "licht" anciento® / anticato® graniet, binnenzijde (rand) spoelunit is met gepolijste afwerking. Impala Anciento® / anticato® is een afwerking welke reeds bij importeur en/of groeve wordt uitgevoerd , de platen worden gezandstraald en vervolgens geborsteld. Daardoor wordt een ruw oppervlak "zachter" gemaakt. Het oppervlak vertoont ruwe, min of meer glinsterende korrels die onregelmatig van vorm zijn. Maar de natuursteen voelt wel zacht aan.
De anciento® anticato® geeft de natuursteen een rustiek aanzicht en is bij nagenoeg alle graniet soorten als werking te bestellen.

keukenSmits1
keukenSmits2

Twee keukens

keuken 1: Granieten keuken blad en achterwand: uitgevoerd in Giallo Veneziano graniet gepolijst keuken blad 3 cm dik massief met normaal recht facet achterwand 2 cm dik.

keuken 2: Granieten keuken blad en achterwand. Tafelblad uitgevoerd in Imperial Green graniet gepolijst. Vloer: Perlato Olimpo Anticato marmer Keuken blad en tafelblad beide 3 cm dik massief met een normaal recht facet Achterwand 2 cm dik
(Foto Manfred Lang)

keukengraniet1

keukengraniet2


dpm1fotokeukenNog een keuken opstelling

Keuken opstelling met granieten aanrechtbladen en enkele achterwanden, keuken opstelling is gespoten door Dutch Perfection Paintshop, Interieurspuiterij!

Nog een keuken opstelling.


Aanrechtbladen tot eetkamertafels

Tevens produceren wij salon- en eetkamertafelblad van natuursteen, eventueel met natuurstenen onderstel of met RVS onderstel. Dit alles kan naar eigen ontwerp.Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.