Grafmonument inspiratieboeken

Weinheimer natuursteen® heeft ter ondersteuning van het advies gesprek omtrent een grafmonument enkele boeken gemaakt ter inspiratie. • Boek met grafmonumenten op de grafmaat 180/90, 200/100cm • Boek met grafmonumenten op kleinere grafmaten ( Limbricht / Nieuwstadt etc.) • Boek met grafmonumenten op de grafmaat van Pey en Alg.Begraafplaats Echt • Boek met uniforme grafmonumenten • Boek met voorbeelden/schetsen van grafmonumenten Aangezien in deze boeken foto’s van geleverde en geplaatste monumenten, zijn deze uitsluitend voor intern gebruik. Dit i.v.m. privacybeleid Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com®

Ons Privacybeleid is net als onze Leverings- en Betalingsvoorwaarden op deze site te lezen en te downloaden.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® ziet het dan ook als verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Aangezien het grootste percentage van onze klanten kiest voor monumenten waarvan het grootste gedeelte van de productie is uitbesteed in China, India of Vietnam, hebben wij de mogelijk om een tijdelijk monument aan te bieden ter overbrugging van deze langere levertijd, hiervoor wordt wel per onderdeel gedenkteken / of rand € 70,00 incl. BTW borg in rekening gebracht , maar deze wordt in mindering gebracht op moment dat wij monument leveren en plaatsen en tijdelijke monument mee retour nemen. ( Op deze tijdelijke monumenten zijn om diefstal te voorkomen logo’s gezandstraald )

Ons privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Weinheimer natuursteen® v.o.f. en urngedenkteken.com® . Persoonsgegevens en contactgegevens die Weinheimer natuursteen® ontvangt via een uitvaartonderneming zullen in de administratie tussen uitvaartonderneming en Weinheimer natuursteen® verwerkt worden, mits niet anders door uitvaartondermening aangegeven. Mocht de uitvaartonderneming aangeven dat alle verdere correspondentie via opgegeven correspondentieadres dient te verlopen, zal dit in onze administratie worden opgenomen en verwerkt. U dient zich er bewust van te zijn dat Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van uitvaartondernemingen, andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van diensten van Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® respecteren de privacy van alle klanten en gebruikers van hun sites en dragen er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Vandaar ook dat onze inspiratie boeken alleen voor intern gebruik en advisering zijn.

Wanneer u een van onze diensten afneemt vragen wij u om persoons- contactgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Tijdens onze adviesgesprekken en tijdens het verwerken van orders zullen wij ten alle tijden uw privacy respecteren. Deze privacyverklaring 2018.01 van Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® is afgestemd op onze diensten en producten en op het gebruik en de mogelijkheden van onze sites www.weinheimernatuursteen.com en www.urngedenkteken.com , daarnaast is deze privacyverklaring ook afgestemd op gegevens die u ons ter beschikking stelt in onze showroom etc. Eventuele veranderingen en/of aanpassingen van onze sites en diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring 2018.01. Het is daarom raadzaam om regelmatig onze privacyverklaring te raadplegen.

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. I.v.m. garantie op grafmonumenten kan het raadzaam zijn uw gegevens actueel te houden, wij adviseren dan ook verhuizingen etc. aan ons te melden, zodat wij ten alle tijden actuele contactgegevens van onze klanten hebben.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie of dienst relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in privacybeleid 2018.01 tenzij we van tevoren uw toestemming hierover hebben verkregen.

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van opdrachten/diensten via uitvaartondernemingen waar wij mee samenwerken. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeven het doel van de betreffende samenwerking en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers en partners zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® controleren regelmatig of Weinheimer natuursteen® & urngedenkteken.com® aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Op onze site vindt u ook de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Weinheimer natuursteen® v.o.f. & urngedenkteken.com©

Tevens vindt u bij urngedenkteken.com© op de site de colofon

https://www.urngedenkteken.com/home/colofon/

Let op: om u goed en correct van dienst te kunnen zijn, zullen wij ten alle tijden naar uw persoons- en contactgegevens informeren bij het plaatsen van een opdracht en zullen wij deze ook in onze administratie Weinheimer natuursteen© & urngedenkteken.com© verwerken.Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.