Grafmonumentenverzekering

Vernieling & Bekladden

Begraafplaatsen zijn niet langer heilig. Grafmonumenten worden vernield en grafzerken worden beklad. Zinloze daden die je als nabestaande emotioneel en financieel behoorlijk kunnen raken.

Dit laatste is gelukkig niet langer nodig, want de grafmonumentenverzekering (OOM) vergoedt op basis van nieuw waarde (mits te verzekeren grafmonument niet ouder dan 5 jaar) alle schade die door van buiten komend onheil veroorzaakt is.

Of het nu vandalisme, diefstal of simpelweg stormschade betreft maakt daarbij geen verschil. De grafmonumentenverzekering (OOM) kunt u zowel individueel als collectief afsluiten. Voorwaarde is wel dat het te verzekeren monument onbeschadigd is.

Indien U een grafmonumentverzekering (OOM) aanvraagt ontvangt u alle verdere correspondentie van een erkend Assurantie kantoor aangesloten bij NVBA.

Klik hier voor premie berekening / aanvraagSinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.