House Signs – Lasergravure

House-Signs voorzien van een Lasergravure

Lasertechniek, de lasertechniek is het allernieuwste systeem om teksten, foto’s en tekeningen in te branden in natuursteen en plexiglas. De eigenlijke techniek bestaat erin de bovenste laag van de natuursteen of het plexiglas te beschadigen zodat er een contrast gevormd wordt tussen het beschadigde en het niet beschadigde gedeelte.

Alle mogelijke achtergrondmotieven, teksten en lettertypes kunnen hier gebruikt worden. Maar ook door u aangeleverde foto’s, logo’s, achtergronden, tekeningen en teksten.

Wij kunnen ook opschriften en ornamenten zandstralen in natuursteen.

houseSignrek 003


SPONSORBORD H.V. Noav

Laser gravure op Star Galaxy, natuursteen afkomstig uit Ongole India, Gabbro (d.4.0.). Hoofdkleur is zwart met als nevenkleur geel.

Noav2009


Gevelplaatje

Star-Galaxy graniet, gevelplaatje met logo van S.C.Susteren, voetbalvereniging gevestigd aan de Maaseikerweg te Susteren. Vereniging opgericht 10 juni 1934, plaatje ter gelegenheid van opening nieuwe sportpark 18 juli 1998.

vvsusteren

grafShowOrion2009 004


Huisnummer/House Sign

Huisnummer 16 inclusief lasergravure van Prins Wil 3e 2009 van de K.V. De Graasbörgers uit Susteren. Op de foto ziet met ook een sokkel Nero Assoluto graniet met hierop een bronzen beeldje van “De Papagaai” van K.V. de Marotte uit Sittard.

golfbaanplaat2009 002

 


Naam-plaat

Bell-Rock graniet naam-plaat met logo, geplaatst tegen de vernieuwde gevel van Herensalon Guido Vincentiuslaan 35 te Susteren.

guido1


Charlie Tijger Compagnie

Gevelplaat t.b.v. gebouw Charlie Tijger Compagnie 11 Infbat Air Assault GGJ op de Oranje Kazerne te Arnhem Nederland. Gevelplaat uitgevoerd in Nero Assoluto graniet 3 cm dik 80 cm x 60 cm, Nero Assoluto graniet is afkomstig uit Wapadskloof Zuid-Afrika, zijn hoofdkleur is zwart en zijn structuur kenmerk is gespikkeld.

gravures0911062 001


Gedenksteen

Gedenksteen incl. foto van overleden hond met door klant doorgegeven spreuk.

gravures0911062 004Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.