Onderhoudsproducten

Onderhoud Unistone

FO2 Floorclean

fo2

Te gebruiken voor: regelmatig onderhouden van natuursteen/ keramische vloeren. Hoog geconcentreerde vloerreiniger, gemakkelijk op te klossen tot een hoge antislip glans. Gemakkelijk en fijn geurend in gebruik. Goed in het verwijderen van zwarte schop strepen. Kan zowel met dweil als met schrob machine gebruikt worden. artikelcode 1 liter 2088-1000 prijsaanvraag en bestellen kan per e-mail: info@weinheimernatuursteen.com


Reinigingsvoorschriften Composite

Dagelijks onderhoud: Voor dagelijks onderhoud volstaat een vochtige doek en een neutraal schoonmaak middel zoals allesreiniger of afwasmiddel. Voor een intensievere schoonmaakbeurt wordt warm water en een zacht schuurmiddel (bijv. CIF Cream) geadviseerd. Maak een sopje van CIF Cream en warm water. Gebruik een schone vochtige doek om het blad schoon te maken en spoel na met voldoende warm water. * hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd door CIF cream onverdund op een zachte spons aan te brengen. Wrijf de vlak weg en spoel na met warm water.Eventueel kunt u een kunststof spatel gebruiken om vastzittende etensresten te verwijderen.

HARDNEKKIGE VLEKKEN: reinigen met warm water met een zacht schuurmiddel (bijv. CIF Cream). Daarna afspoelen met voldoende warm water. Reinigen met kookazijn, ook wel keukenazijn genaamd. Drenk een lap in kookazijn, laat deze enige tijd inwerken en daarna goed reinigen met warm water.

GEZOET SILESTONE: op werkbladen met een gezoete afwerking (mat oppervlakte) zijn vetvlekken en vingerafdrukken eerder zichtbaar. Echter door het gesloten oppervlak van Silestone trekken deze vlekken niet in het werkblad. Zodoende zijn ze toch eenvoudig te verwijderen. Een gezoet Silestone werkblad laat zich op dezelfde wijze onderhouden als werkbladen met een gepolijst (glanzend) oppervlakte.

PROFESSIONEEL REINIGEN: maak gebruik van R55 van de firma Möller-Chemie.
Dit is een PH-Neutraal reinigingsmiddel dat "zuurvrij"is. Afhankelijk van de vervuiling R55 1:1 tot 1:15 met water verdunt opbrengen, ca. 10 minuten laten inwerken. Met een harde spons, zachte schrobber of borstel opschrobben. Daarna goed naspoelen met schoon water. Bij hardnekkige vervuilingen behandeling herhalen. Of als onderhoud product 1:100 tot 1:50 met water verdunnen. Werkruimtes altijd goed ventileren. Buiten bereik en ontoegankelijk van kinderen houden. Bevat: tensides, oplosmiddel, en conserveringsmiddel. UBA nr. 14020001.Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.