Waterurn

foto1

Een afscheid voor altijd, roept dierbare herinneringen op. Herinneringen aan wat was en wat voorbijging. Herinneringen die u koestert. Na een waardig afscheid in het crematorium staat u daarom voor een moeilijke keuze. Wat doet u met de as?
Veel nabestaanden staan voor deze moeilijke beslissing. Verstrooien van de as op een strooiveld is de meest gemaakte keuze. Maar hierdoor is het afscheid kort en definitief. Geen eigen plek meer om steun te zoeken, je gevoelens te uiten, of gewoon in stilte je tijd te delen. Veel nabestaanden realiseren zich dit pas nadat de as is uitgestrooid.
Sinds de Waterurn© op de markt is gekomen heeft u een echte keuze om de herinnering een plaats in uw leven te geven. Deze gepatenteerde urn geeft, pas vanaf het moment dat u dat wilt, de as geleidelijk af aan de aarde. Onzichtbaar en discreet. Op een plaats die gemarkeerd wordt door de prachtige bronzen urn. We zijn ervan overtuigd dat deze urn een bijzondere plaats in uw leven zal krijgen.
Het principe van de Waterurn© is een bronzen bol die regenwater doorlaat. In de Waterurn© kan de as van 2 overledenen worden ingebracht. Het regenwater komt in contact met de as. Door een special systeem wordt de as heel geleidelijk met het water afgevoerd en opgenomen in het grondwater. Het duurt gemiddeld 10 jaar voordat de as volledig is afgegeven aan de aarde.
Omdat in de Waterurn© de as van 2 overledenen kan worden ingebracht , is het mogelijk om het proces van afgifte te blokkeren. Het proces start pas als u dit door Weinheimer natuursteen laat activeren. Dat kan meteen bij montage door onze medewerkers, of in een later stadium. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment de as afgegeven wordt aan de aarde.
De waterurn© is uitermate geschikt voor plaatsing in de particuliere tuin als ook op het terrein van een crematorium of begraafplaats (bij crematorium en/of begraafplaats geldt wel mits dit binnen hun reglement past).
De Waterurn© is standaard leverbaar in 2 kleuren patina, brons en groen. Andere patina is ook mogelijk, die worden dan op special verzoek in oveleg met Weinheimer natuursteen en Waterurn.nl vervaardigd.
De Waterurn© is verkrijgbaar vanaf € 1.995,00. De Waterurn© kunt u op uw tijd, op een persoonlijke manier omgaan met uw herinneringen. Zo kunt U verdriet en vreugde delen. Het zal u rust geven dat er niemand in de toekomst moet gaan beslissen, wat te doen met de as.
We noemen dat: Een natuurlijk afscheid….
Weinheimer natuursteen v.o.f. staat u graag te woord om de mogelijkheden nader uit te leggen.
Weinheimer natuursteen v.o.f. kan eventueel een gedenksteen of een grondplaat maken met opschrift om de Waterurn© een nog persoonlijker karakter te geven.
Meer informatie gewenst neem contact met ons op tel. +31 (0)46 449 1313 of e-mail info@weinheimernatuursteen.com.

waterurn2Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, gedenkstenen en aanverwante artikelen. Naast het reguliere aanbod urnen, kunnen wij u ook urnen aanbieden die geheel naar uw wens gerealiseerd kunnen worden.